VERFIJN UW KEUZE

Accessoires 

Accessoires nodig? Hier vindt u alle benodigde accessoires voor het juist planten en het bevestigen van uw bomen. Of u nu op zoek bent naar groeistartpotgrond, bamboestokken of een set boompalen wij hebben het in huis. Bestel vandaag nog uw accessoires bij Vinkbomen! 

Meer over Accessoires
Toont 1 - 15 van de 15 items

Groeistartpotgrond

Om uw planten en bomen gedurende de eerste 4 tot 6 maanden te kunnen voorzien van genoeg voedingstoffen kunt u ervoor kiezen om gebruik te maken van groeistartpotgrond. Voor een goede start van iedere boom! De van Egmond groeistartpotgrond is samengesteld uit hoogwaardige grondstoffen en zodoende geschikt voor onder andere bomen- en terrasplaten. Daarnaast kunt u deze potgrond ook gebruiken voor uw balkon- en vaste planten.

Bamboestokken

Bij Vinkbomen kunt u terecht voor verschillende maten bamboestokken. Om u te voorzien van de sterke en duurzame stokken hebben we bewust gekozen voor Tonkin bamboestokken. Deze bamboe is opgebouwd uit een zeer stevige stengel en is hierdoor geschikt voor diverse doeleinden. U kunt hierbij denken aan het ondersteunen van diverse planten zoals tomatenplaten en bonenstaken. Daarnaast kunt u de grote maten bamboestokken gebruiken voor het doorleiden van uw leibomen.

Complete set boompalen

Voor het juist planten en het bevestigen van uw bomen adviseren wij om boompalen te gebruiken. Omdat de wind uit verschillende richtingen kan komen, raden we aan om gebruik te maken van twee boompalen per boom. Zo zorgt u ervoor dat uw bomen optimaal kunnen groeien. Bij Vinkbomen kunt u de palen per stuk bestellen of per set. De set leveren wij inclusief het bevestigingsmateriaal zoals band en spijkers.

Accessoires kopen

De accessoires kunt u direct online kopen in onze webshop. Bij Vinkbomen leveren wij onze bomen en accessoires tegen zeer gunstige tarieven. Kunt u iets niet vinden of heeft u een vraag? Stuur ons dan gerust een mail en bellen kan natuurlijk ook.