Dakbomen 

Dakbomen en parasolbomen online kopen? Wij bieden u een breed assortiment dakbomen vanuit onze eigen kwekerij. U kunt bij ons de volgende bomen online bestellen: van dakplataan, dakbeuk, daklinde tot dakprunus. Door zijn voorgeleide taken zorgen deze bomen voor extra schaduw en sfeer in uw tuin. Deze populaire dakbomen zijn gemakkelijk in vorm te houden en zijn geschikt voor de kleinere tuin. Vinkbomen levert deze prachtige bomen uit eigen kwekerij, bestel vandaag nog uw favoriet!

Meer over Dakbomen
Toont 1 - 11 van de 11 items

Dakboom in allerlei soorten

De dakplataan is één van onze best verkochte dakbomen. Het is een sterke boom met mooie grote bladeren hierdoor groeit de dakplataan snel uit tot een heuse parasolboom: een dakvormige boom die voor heerlijke schaduw zorgt in iedere tuin. Dakplatanen zijn voorgeleide dakbomen en deze leveren wij standaard met kluit, pot of wortelgoed. Dit is afhankelijk van het seizoen.

Deze boom is leverbaar in stamhoogtes van 230, 250 en 300 cm. Op de kwekerij hebben wij een ruim assortiment vers geleide bomen en meerjarige geleiden bomen. Bij deze bomen zijn de takken al voorgeleid tot een mooi vol dak. Wij leveren ook verschillende omtrekken van de stam. Bijvoorbeeld: 14-16 cm, 16-18 cm of 20-25 cm. Omdat dakbomen, vooral de jongeren bomen, gevoelig zijn voor de wind is het van belang om bij alle bomen een palenset om de stam heen te plaatsen.

Naast onze dakplatanen kunt u bij Vinkbomen ook terecht voor andere soorten dakbomen. Bijvoorbeeld de dakbeuk, daksierappel, een dakmoerbei of daklinde. U kunt de productbeschrijvingen lezen om de specifieke eigenschappen van elke boom te bekijken. Zo kunt u de perfecte boom selecteren die aan uw wensen voldoet. Er is genoeg keuze! 

Dakbomen online kopen en bezorgen

U kunt de bomen online kopen in de webshop. Wilt u een grotere bestelling plaatsen? Neem dan contact met ons op. Dan kunnen we de mogelijkheden bespreken. 

Bij Vinkbomen leveren wij topkwaliteit bomen uit onze eigen kwekerij en bieden wij een uitstekende service voor de scherpste prijs. Wij houden de kosten voor u zo gunstig mogelijk door elke dag de prijzen van de markt te toetsen en de bezorgservice in eigen beheer te hebben. Bovendien past een persoonlijke bezorging perfect bij onze serviceverlening.
U kunt ook kiezen om de bomen zelf af te halen op onze boomkwekerij in Ingen.

Dakbomen planten en snoeien

Snoeien van dakbomen is een eenvoudige taak. Dit dient u te doen één keer per jaar, nadat het blad is gevallen. Door het jaarlijks aanbinden van nieuwe takken, zorgt u ervoor dat uw dak elk jaar weer vol groen is. Dit is niet alleen mooi, maar ook praktisch tegen de zon. 

Indien u vragen heeft, beantwoorden wij deze graag tijdens de levering op uw locatie. We kunne u gericht advies geven over aanplanten, boomonderhoud en snoeien. Zo bieden wij bij Vinkbomen een compleet servicepakket.

Bezoek onze kwekerij in Ingen

Onze kwekerij is elke zaterdag geopend van 9:00 uur tot 12:00 uur en van 13:00 uur tot 15:00 uur. U kunt ook altijd contact met ons opnemen door te bellen of het online contactformulier in te vullen. Of kom langs in onze kwekerij. We willen u graag verder helpen!