Dakbomen 

Dakbomen en parasolbomen online bestellen? Wij hebben een groot assortiment dakbomen uit eigen kwekerij. Bij ons kunt u online de volgende bomen bestellen: van dakplataan, dakbeuk, daklinde tot dakprunus. Door zijn voorgeleide taken zorgen deze bomen voor extra schaduw en sfeer in uw tuin. Deze populaire dakbomen zijn gemakkelijk in vorm te houden en zijn geschikt voor de kleinere tuin. Vinkbomen levert deze prachtige bomen uit eigen kwekerij, bestel vandaag nog uw favoriet!

Meer over Dakbomen
Toont 1 - 11 van de 11 items

Dakboom in allerlei soorten

De dakplataan is één van onze best verkochte dakbomen. Het is een sterke boom met mooie grote bladeren hierdoor groeit de dakplataan snel uit tot een heuse parasolboom: een dakvormige boom die voor heerlijke schaduw zorgt in iedere tuin. Dakplatanen zijn voorgeleide dakbomen en deze leveren wij standaard met kluit, pot of wortelgoed. Dit is afhankelijk van het seizoen.

Deze boom is leverbaar in stamhoogtes van 230, 250 en 300 cm. Op de kwekerij hebben wij een ruim assortiment vers geleide bomen en meerjarige geleiden bomen. Bij deze bomen zijn de takken al voorgeleid tot een mooi vol dak. Wij leveren ook verschillende omtrekken van de stam. Bijvoorbeeld: 14-16 cm, 16-18 cm of 20-25 cm. Omdat dakbomen, vooral de jongeren bomen, gevoelig zijn voor de wind is het van belang om bij alle bomen een palenset om de stam heen te plaatsen.

Naast onze dakplatanen kunt u bij Vinkbomen ook terecht voor andere soorten dakbomen. Bijvoorbeeld de dakbeuk, daksierappel, een dakmoerbei of daklinde. Bekijk onze productomschrijvingen voor de specifieke boomeigenschappen. Zo kiest u precies die boom die past bij uw wensen. Keuze genoeg!

Dakbomen online kopen en bezorgen

Bestel uw bomen direct online in onze webshop. Wilt u een grote bestelling plaatsen? Geen probleem, neemt u gerust contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden!

Wij leveren onze bomen tegen zeer gunstige tarieven en toetsen elke dag onze prijzen in de markt. Op deze manier profiteert u altijd van een goede prijs en krijgt u de beste kwaliteit dakbomen uit eigen kwekerij. Wilt u de boom laten bezorgen? Wij hebben de bezorgservice geheel in eigen beheer. Hierdoor kunnen wij de bezorgkosten zo laag mogelijk houden. Daarnaast past een persoonlijke bezorging perfect bij onze serviceverlening. Het is ook mogelijk om de bomen zelf af te halen op onze boomkwekerij in Ingen.

Dakbomen planten en snoeien

Dakbomen zijn eenvoudig te snoeien. Dit doet u 1 keer per jaar nadat het blad is gevallen. Het jaarlijks aanbinden van de nieuwe takken zorgt telkens weer voor een vol groen dak. Mooi en praktisch tegen de zon!

Heeft u nog vragen? Tijdens het leveren beantwoorden we maar al te graag al uw vragen. Omdat we bij u op locatie leveren, kunnen we u gelijk een gericht advies geven. We kunnen u alles vertellen over aanplanten, boomonderhoud en snoeien. Dat is de service van Vinkbomen!

Bezoek onze kwekerij in Ingen

Meer weten over onze dakbomen of wilt u graag onze kwekerij bezoeken? Onze kwekerij is elke zaterdag open van 9.00 uur tot 12.00 en 13.00 tot 15.00 uur. Uiteraard kunt u ook contact met ons opnemen. Bel gerust of vul het online contactformulier in. Wij helpen u graag!