VERFIJN UW KEUZE

Meerjarig voorgeleide leibomen 

Op zoek naar een meerjarig voorgeleide leiboom? Meerjarig voorgeleide leibomen zijn leibomen die al een paar jaar zijn voorgeleid. Deze hebben dan ook al dikkere zij armen. Meerjarig voorgeleide leibomen staan al langer op onze kwekerij. Deze bomen kweken we tot ze groot genoeg zijn om te leiden. Deze bomen worden vervolgens gerooid en geleid, en daarna planten we de boom weer om ze nog een aantal jaar goed te laten groeien. 

Meer over Meerjarig voorgeleide leibomen
Toont 1 - 1 van 1 item

Een meerjarig voorgeleide leiboom

Voorgeleide leibomen staan al langer op onze kwekerij. Deze bomen kweken we tot ze groot genoeg zijn om te leiden. Deze bomen worden vervolgens gerooid en geleid, en daarna planten we de boom weer om ze nog een aantal jaar goed te laten groeien. 

Aanplantservice

Wilt u gelijk genieten van uw bestelde bomen? Kies dan voor onze aanplantservice. Onze hoveniers komen dan uw bomen gelijk in uw tuin planten. Zo weet u zeker dat de bomen goed geplaatst worden en dat ze goed gaan groeien in uw tuin.

Vragen?

Wilt u meer informatie over de aanplantservice of over een bestelling op maat? Neem dan contact met ons op via het contactformulier!