VERFIJN UW KEUZE

Dakbomen 1-jarig voorgeleid 

Op zoek naar een dakboom? Bij Vinkbomen hebben wij een groot assortiment dakbomen uit eigen kwekerij. Kiest u voor een 1-jarige dakboom? Dit zijn dakbomen die vers worden geleid met 1-jarige takken. Wij hebben onder andere de volgende bomen beschikbaar: de dakplataan, de dakbeuk en de daksierappel.

Meer over Dakbomen 1-jarig voorgeleid
Toont 1 - 8 van de 8 items

De dakboom

De voorgeleide taken van deze bomen zorgen voor extra schaduw en sfeer. Deze populaire dakboom is gemakkelijk in vorm te houden en is geschikt voor zowel de kleine als de grote tuin. Vinkbomen levert deze prachtige bomen uit eigen kwekerij, bestel vandaag nog uw favoriet! 

Dakboom in allerlei soorten 

De dakplataan is niet voor niks één van onze bestverkochte dakbomen. Het is namelijk een sterke boom met mooie grote bladeren. Door deze grote bladeren groeit hij snel uit tot een echte parasolboom, die zorgt voor de gewenste schaduwplekken in uw tuin. Dakplatanen zijn voorgeleide dakbomen en deze leveren wij standaard met kluit, pot of wortelgoed. Dit is afhankelijk van het seizoen. 

Naast dakplatanen kunt u bij Vinkbomen ook terecht voor andere soorten 1-jarig voorgeleide dakbomenOntdek ook onze dakbeukdaksierappel, een dakmoerbei of daklindeHeeft u hulp nodig met kiezen? Contacteer ons dan gerust.

De goede service van Vinkbomen 

Onze eigen gekweekte bomen leveren wij tegen zeer gunstige tarieven, wij toetsen onze tarieven ook dagelijks met de andere tarieven in de markt. Op deze manier profiteert u altijd van een goede prijs en krijgt u de beste kwaliteit uit eigen kwekerij. Wij hebben de bezorgservice geheel in eigen beheer. Hierdoor kunnen wij de bezorgkosten zo laag mogelijk houden en zorgen dat elke boom in perfecte staat aankomt. Daarnaast past een persoonlijke bezorging perfect bij onze serviceverlening. Mocht u de bomen liever zelf ophalen? Dat is ook mogelijk op onze boomkwekerij in Ingen. Bel wel even van tevoren!

Contact met Vinkbomen

Meer weten over onze dakbomen of wilt u een offerte aanvragen? Bel gerust of vul het online contactformulier in. Wij helpen u graag!