VERFIJN UW KEUZE

Bamboestokken 

Bij Vinkbomen kunt u terecht voor verschillende maten bamboestokken (Tonkin). Tonkin is niet maar zo een soort bamboe. Dit soort bamboe heeft de eigenschap dat het is opgebouwd uit een zeer stevige bamboe stengel. Daardoor zijn deze bamboe stengels geschikt voor verschillende doeleinden. U kunt hierbij denken aan het ondersteunen van diverse planten zoals tomatenplaten en bonenstaken. Daarnaast kunt u de grote maten bamboestokken gebruiken voor het doorleiden van uw leibomen.

Meer over Bamboestokken
Toont 1 - 9 van de 9 items

Waar kunt u bamboestokken allemaal voor gebruiken

Bamboe word gebruikt voor verschillende decoratie tegen muren en wanden, dit geeft een natuurlijk beeld. Ook worden de bamboestokken gebruikt om planten, struiken en bomen te ondersteunen en te binden. Op onze kwekerij in Ingen gebruiken wij voor de kweek van onze producten ook veel bamboestokken. De bamboestokken zorgen bij het kweken voor mooie rechte bomen. De bamboe wordt ook gebruikt voor het maken van bamboe schermen. Door het gebruik van bamboe zijn de schermen in onze bomen licht en natuurlijk en passen ze in bijna iedere tuin. 

Zowel in bundel als los te verkrijgen

De bamboestokken van Vinkbomen zijn los te verkrijgen, maar ook tegen een zeer aantrekkelijke prijs in bundels van 50 of 100 stuks. Staat uw gewenste maat of aantal er niet bij? stuur ons dan even een mail of bel dan kunnen wij kijken of we deze alsnog kunnen leveren. 

Bomen online kopen of tot ziens op de kwekerij

Bestel eenvoudig de beste kwaliteit bomen op onze webshop, of kom langs op onze eigen kwekerij. Onze kwekerij in Ingen is elke zaterdag open van 9.00 uur tot 12.00 en 13.00 tot 15.00 uur. Uiteraard kunt u ook contact met ons opnemen. Bel gerust of vul het online contactformulier in.