VERFIJN UW KEUZE

Meerjarig voorgeleide dakbomen 

Bij kwekerij vinkbomen hebben wij een ruim assortiment dakbomen. Bent u opzoek naar een meerjarig voorgeleide dakboomMeerjarig voorgeleide dakbomen zijn dakbomen die al een paar jaar voorgeleid zijn. Hierdoor hebben ze dikkere takken en zijn vaak gemaakt op een andere hoogte dan de standaard dakbomen. 

Meer over Meerjarig voorgeleide dakbomen
Toont 1 - 3 van de 3 items

Waarom een dakplataan

De dakplataan is de meest bekende dakboom. Het is een sterke boom die snel groeit en groot blad heeft. Onze meerjarige dakbomen hebben al meerdere jaren op onze kwekerij kunnen groeien. De plataan staat bekend om de bast die afschilfert. Dit zorgt voor een mooi effect op de stam van de dakplataan. Door deze grote bladeren groeit hij snel uit tot een echte parasolboom, die zorgt voor de gewenste schaduwplekken in uw tuin. Dakplatanen zijn voorgeleide dakbomen en deze leveren wij standaard met kluit, hierdoor groei deze boom perfect door. 

De goede service van vinkbomen 

Bij Vinkbomen staat wij altijd klaar voor persoonlijk advies. Mede daarom hebben wij onze bezorging geheel in eigen beheer. Hierdoor kunnen wij ook de bezorgkosten zo laag mogelijk houden. Mocht u de bomen liever zelf ophalen, ook dat is gewoon mogelijk op onze boomkwekerij in Ingen. 

Bezoek onze kwekerij in Ingen 

Meer weten over onze dakbomen of wilt u graag onze kwekerij bezoeken? Onze kwekerij is elke zaterdag open van 9.00 uur tot 12.00 en 13.00 tot 15.00 uur. Uiteraard kunt u ook contact met ons opnemen. Bel gerust of vul het online contactformulier in. Wij helpen u graag!