VERFIJN UW KEUZE

Meerjarig voorgeleide dakbomen 

Op zoek naar een meerjarig voorgeleide dakboom? Bij Vinkbomen hebben wij een ruim assortiment dakbomen. Bent u opzoek naar een meerjarig voorgeleide dakboomMeerjarig voorgeleide dakbomen zijn dakbomen die al een paar jaar voorgeleid zijn. Hierdoor hebben ze dikkere takken en zijn vaak gemaakt op een andere hoogte dan de standaard dakbomen. 

Meer over Meerjarig voorgeleide dakbomen
Toont 1 - 3 van de 3 items

Waarom een meerjarig voorgeleide dakboom?

Een meerjarig voorgeleide dakboom is een goede keuze. Waarom? Het biedt erg veel voordelen. Deze meerjarig voorgeleide bomen zijn namelijk een aantal jaren geleden al uitgeleid. Ook zijn deze bomen al enkele keren gesnoeid. Wij bieden enkele meerjarig voorgeleide dakbomen, zoals de dakplataan meerjarig voorgeleid op 250 cmde dakplataan meerjarig voorgeleid op 3m en de daksierappel.

Vergeet niet om ook uw aanplantbenodigdheden mee te bestellen!

De goede service van vinkbomen 

Bij Vinkbomen staat wij altijd klaar voor persoonlijk advies. Mede daarom hebben wij onze bezorging geheel in eigen beheer. Hierdoor kunnen wij ook de bezorgkosten zo laag mogelijk houden. Mocht u de bomen liever zelf ophalen, ook dat is gewoon mogelijk op onze boomkwekerij in Ingen. Gelieve wel even te bellen van tevoren.

Bezoek onze kwekerij in Ingen 

Meer weten over onze dakbomen of wilt u graag onze kwekerij bezoeken? Bel gerust of vul het online contactformulier in. Wij helpen u graag!