VERFIJN UW KEUZE

Haagplanten 

Haagplanten online bestellen? Wij bieden u een groot assortiment haagplanten uit eigen kwekerij. In onze webshop kunt u de volgende planten bestellen: beukenhagen, coniferenbosplantsoen en nog veel meer. Haagplanten, met name de beukenhaag, worden veel gebruik in tuinen voor het creëren van een mooie, onderhoudsvriendelijke erfafscheiding. Daarnaast kunt u de haag voordelig door ons laten planten. Bestel vandaag nog uw haagplanten bij Vinkbomen!

Meer over Haagplanten
Toont 1 - 18 van de 30 items
per pagina

Haagplanten in allerlei soorten

Onze meest verkochte haagplant is de groene beukenhaag: Fagus sylvatica. Deze beuk is veruit een van onze favorieten. Dat komt doordat deze groene beukenhaag weinig onderhoud nodig heeft. In de zomer en winter vormen ze een prachtige haag. Maar laten we ook onze rode beukenhaag niet vergeten! Deze haag is ook bladhoudend en de bladeren zijn donkerrood van kleur. De haag wordt in de herfst bruin en dit blad blijft de hele winter hangen. Kort gezegd, beukenhagen zijn onderhoudsvriendelijk, makkelijk te planten en gunstig geprijsd

Haagplanten online kopen en bezorgen

Bestel uw haagplanten direct online in onze webshop. Wilt u een grote bestelling plaatsen? Geen probleem, het is ook mogelijk om bij ons eerst een offerte op te vragen. Wij leveren onze haagplanten tegen zeer gunstige tarieven en toetsen elke dag onze prijzen in de markt. Zo profiteert u altijd van kwaliteitsbomen en hagen voor een gunstige prijs.

Wilt u de haagplanten laten bezorgen? Wij hebben de bezorgservice geheel in eigen beheer. Hierdoor kunnen wij de bomen persoonlijk bij u thuis afleveren tegen een zo laag mogelijk tarief. Daarnaast past een persoonlijke bezorging perfect bij onze serviceverlening. Komt u liever zelf de haagplanten of beukenhaag ophalen? Geen probleem, u bent van harte welkom op onze boomkwekerij in Ingen!

Haagplanten planten en snoeien

Haagplanten kunt u bij ons per stuk of per bos bestellen. Hoeveel u uiteindelijk nodig heeft, is afhankelijk van de maat van de door u gekozen haagplant. Wanneer u kiest voor de maat 40-60 t/m 80-100 heeft u ongeveer 25 stuks nodig per rij. Voor de grotere maten zijn dat er 10 per rij. Wij adviseren om altijd 4 á 5 beuken per meter te planten voor een enkele rij. Voor een dubbele rij adviseren wij om er 8 op een rij te planten. Zo krijgt u op een zo efficiënt mogelijke manier een mooie, dichte beukenhaag.

Haagplanten kunt u het gehele jaar door planten. Heeft u nog vragen? Tijdens het leveren beantwoorden we maar al te graag al uw vragen. Omdat we bij u op locatie leveren, kunnen we u gelijk gericht advies geven. We kunnen u alles vertellen over aanplanten, boomonderhoud en snoeien. Dat is de service van Vinkbomen!

Bezoek onze Kwekerij in Ingen

Meer weten over onze haagplanten? U kunt gerust contact met ons opnemen. Bel gerust of vul het online contactformulier in.