Algemene voorwaarden

Alle bomen en planten zijn leverbaar zo lang de voorraad strekt. Prijzen zijn onder voorbehoud van typefouten. Wij leveren het hele jaar door bomen. Van oktober tot april uit de volle grond, van april tot oktober in pot geteelde bomen. Voor de bomen in pot vragen wij een meerprijs.

Groeigarantie

Wij geven op alle bomen groeigarantie. Deze garantie geldt alleen als de bomen volgens voorschrift zijn geplant en verzorgt. Er horen twee boompalen bij een boom te staan, en ze horen voldoende water te krijgen. Mocht een boom gekocht bij ons niet aanslaan, moet u dit melden voor 1 juni. Wij zoeken dan naar een passende oplossing. Mocht de boom volgens voorschriften zijn geplant en verzorgt, dan wordt de boom kosteloos hergeleverd. Mocht u een boom in pot hebben gekocht en hij slaat niet binnen twee weken aan, dient u contact met ons op te nemen. Op haagplantsoen geven wij geen garantie. Groenblijvende bomen kunnen wij niet vergoeden bij schade door vorst. 

Annulering

Het is mogelijk om uw bestelling te annuleren. Wij hebben hiervoor wel annuleringskosten. Dit bedraagt 10% van uw bestelling met een minimumbedrag van €7,50.

Bezorgen

Wij bezorgen zoveel mogelijk in eigen beheer. Om de kosten daarvan laag te houden proberen we zo veel mogelijk te combineren. Als wij komen bezorgen lossen wij de bomen naast de auto. Dit betekent dat wij niet alle bomen achter de tuin in brengen, tenzij anders afgesproken. Bezorgkosten worden berekend aan de hand van het aantal kilometers. Mocht u een grote bestelling willen plaatsen, kunt u eerst een offerte aanvragen. Wij bezorgen bij een bestelling vanaf € 100, -.

Betaling

Betaling gaat vooraf per factuur of contant bij levering.

Alle producten blijven ons eigendom totdat deze volledig zijn betaald.