VERFIJN UW KEUZE

Coniferen 

Op zoek naar een conifeer? Vinkbomen biedt de beste kwaliteit coniferen. Onze coniferen zijn erg sterk. Coniferen zijn erg bekende haagplanten om een dichte tuinafscheiding te creëren. Verder staan de coniferen bekend om hun dichte groei en wintergroen. Naast het aanleggen van een haag, kunt u de haagplanten ook goed gebruiken als solitaire plant in een mooie pot. Wij bieden verschillende soorten coniferen aan, zoals de Thuja Brabant, de Taxus Baccata en de Portugese Laurier

Meer over Coniferen
Toont 1 - 3 van de 3 items

Coniferen bestellen

Bestel uw coniferen direct online of vraag een prijs op bij grotere aantallen. Wij maken dan een offerte voor u. Ook is het mogelijk om gebruik te maken van onze aanplantservice. Onze hoveniers komen dan bij u langs en planten de coniferen gelijk voor u aan. Zo geniet u gelijk van prachtige coniferen in uw tuin. 

Coniferen assortiment

Wij bieden verschillende soorten coniferen aan, zoals de Thuja Brabant, de Taxus Baccata en de Portugese Laurier. Kijk bij de producten welke conifeer het beste in uw tuin past. Coniferen blijven het gehele jaar groen, waardoor ze ideaal zijn als afscheiding. Zo geniet uw het hele jaar door van privacy in uw tuin.

Vragen?

Heeft u vragen of wilt u weten wat de mogelijkheden zijn bij grote aantallen en/of onze aanplantservice? Neem dan contact met ons op via het contactformulier.