VERFIJN UW KEUZE

Stamhoogte

Bolbomen 

De mooiste bolbomen uit eigen kwekerij. We hebben een groot assortiment in bolbomen voor u. De bolbomen staan prachtig in grote en kleine tuinen. Populaire bolbomen in ons assortiment zijn Botcatalpa, Bolacacia en Bolplataan. De bomen zijn erg populair omdat ze vanaf kleine maten beschikbaar zijn en rust uitstralen in je tuin. Prachtige bolbomen waarvan je het gehele jaar door kan genieten in elke soort tuin. De gezonde en groene bomen vindt u in onze boomkwekerij

Meer over Bolbomen
Toont 1 - 13 van de 13 items

Soorten bolbomen

In onze kwekerij hebben wij verschillende soorten en maten bolbomen. Van Bolcatalpa, Bolacacia tot Bolplataan. Hierin heeft u keuzes uit verschillende stam hoogtes. Zo kunt u als u kiezen uit een stam van 90 cm, 120 cm, 180 cm of 225 cm. We bieden a-kwaliteit bolbomen voor iedere tuin.

Bolbomen passen goed in grote tuinen, maar ook zeker in kleine tuinen. De bolbomen zijn een relatief kleine bomen waardoor deze goed in kleine tuinen passen. Bolbomen geven een rustige en groene uiterlijk in je tuin. Omdat de boom het gehele jaar zijn groene bladeren behoudt kunt u het hele jaar door genieten van de prachtige groene boom.

Het snoeien van bolbomen

Bolbomen zijn gemakkelijk zelf te snoeien. Het snoeien van de bolboom gebeurt vaak in april. Door de bolboom jaarlijks te snoeien blijft de boom in prachtige vorm. Hoe je de bolboom moet snoeien is afhankelijk van het soort bolboom. De takken kunt u snoeien tot een aantal centimeters van de stam. Na het snoeien is het verstandig om van een afstand de vorm te controleren van de bolboom. U kunt de bolboom het beste in het voorjaar of in de zomer bemesten. Hierbij zorgt u ervoor dat de bolboom voldoende mineralen en vitamines binnen krijgt.

Bolboom bestellen

Wilt u bolbomen kopen? Kies voor boomkwekerij Vinkbomen. Wij bieden topkwaliteit bomen uit eigen kwekerij én goede service. U kunt uw bolboom laten bezorgen of ophalen in de kwekerij. Door eigen bezorging houden wij onze bezorgkosten laag. Daarnaast geven wij graag persoonlijk advies en bieden wij aanplantservice. Heeft u nog vragen? Neem gerust contact met ons op!