Onze favoriete bomen voor een bloeiende tuin

Onze favoriete bomen voor een bloeiende tuin

By : Sanne Categorieën : Blog

Een bloeiende tuin

In deze blog bespreken we welke bomen kunnen bijdragen aan een prachtige bloeiende tuin. Deze blog biedt inspiratie voor elke tuinliefhebber. Lees snel verder om meer te weten te komen over de bomen die jouw tuin tot bloei kunnen brengen!

Onze favoriete bomen

  1. Magnolia: deze boom heeft prachtige bloemen in de lente, variërend van wit tot roze en paars. Sommige soorten hebben ook mooie bladeren in de herfst.

  2. Sierpeer: deze boom heeft witte bloesems in het voorjaar en gele bladeren in de herfst. Hij is winterhard en past goed in kleine tuinen.

  3. Japanse sierkers: vergelijkbaar met de Japanse kers, maar met iets kleinere bloesems. Sierkersen zijn winterhard en gemakkelijk te onderhouden.

  4. Rode esdoorn: deze boom heeft felrode bladeren in de herfst en mooie bloesems in het voorjaar. Een opvallende boom die goed past in grote tuinen.

  5. De Bolkers: deze boom bloeit met roze bloesems in de lente en heeft een mooie donkerpaarse bladkleur gedurende de zomer.

Advies van Vinkbomen

Wilt u meer persoonlijk en deskundig advies? Neem dan contact met ons op via het contactformulier, en wij helpen u dan graag verder!

Deel dit artikel

Plaats een reactie

 (met http://)