Bomen voor in de tuin kopen

Bomen voor in de tuin kopen? Bent u op zoek naar bomen voor in de tuin die niet te groot zijn? Bomen vindt u in alle vormen en dus ook voor een kleinere tuin. Wij bieden u verschillende soorten bomen aan, die perfect zijn voor een kleine tot middelgrote tuin. Leibomen, bomen met een ronde kroon en zuilvormige bomen zijn onder andere perfect!

Bomen met een ronde kroon

Bolbomen zijn perfect voor kleine tuinen en vereisen ook nog eens weinig onderhoud. Bomen met een ronde kroon hoeven alleen gesnoeid te worden om hun vorm te behouden. 1 keer per jaar snoeien is al voldoende. Bladhoudende soorten mogen niet gesnoeid worden in de vorstperiode, bladverliezende bomen mogen wel gesnoeid worden in de winter. Bolbomen zijn erg hard en ziektebestendig.

Zuilvormige bomen voor in de tuin kopen

Een zuilvormige boom is en blijft smal wat hem perfect maakt voor een kleine tuin. Het mooie smalle silhouet van een zuilvormige boom voegt hoogtewerking toe aan uw tuin. Zuilvormige bomen zijn goed te snoeien. Verwijder altijd dode takken uit het midden van de boom om zo de boom gezond en luchtig te houden.

Hoge bomen in uw tuin

Hoge bomen geven schaduw en privacy zonder veel ruimte in te nemen. Door hoge bomen in uw tuin te planten, geeft u uw tuin een plafond en creëert u meer privacy. Hoge bomen zorgen voor schaduw, temperen hitte en breken de wind. Ook bieden bomen plaats aan insecten en vogels en maken van uw tuin een natuurlijke beleving. Heeft u door uw afrastering het gevoel dat u in een kist woont? Dan bieden hoge bomen voor in de tuin de oplossing.

Boom te groot geworden voor uw tuin?

Snoei jaarlijks uw bomen bij wanneer u gehecht bent aan de vorm en de grootte van de boom. Als de boom te groot is geworden kunt u de boom alleen nog kappen en herplanten. Vervang uw te groot geworden bomen met bomen uit onze webshop van onze NAK kwekerij.

Bomen voor in de tuin kopen uit onze eigen NAK gekeurde kwekerij

Het grootste gedeelte van onze leibomen komen uit onze eigen kwekerij. Hierdoor kunnen wij een vers en gezond product garanderen! U kunt bij ons vol vertrouwen bomen voor in de tuin kopen.

Op zaterdag zijn wij open voor particuliere verkoop op de kwekerij. U kunt dan zelf uw bomen uitkiezen en eventueel gelijk meenemen.