Bomen voor kleine tuin kopen

Bomen voor kleine tuin kopen? Vraagt u zich af of een boom past in een kleine tuin? Bomen vindt u in alle vormen en dus ook voor een kleine tuin. Wij bieden u verschillende soorten bomen aan, die perfect zijn voor een kleine tuin. Leibomen, bomen met een ronde kroon en zuilvormige bomen zijn onder andere perfect!

Leibomen in de tuin

Leibomen geven schaduw en privacy zonder dat ze veel ruimte innemen. Door hoge schermbomen in uw tuin te planten, geeft u uw tuin een plafond en creëert u meer privacy. Hoge bomen zorgen voor schaduw, temperen hitte en breken de wind. Ook bieden bomen plaats aan insecten en vogels en maken van uw tuin een natuurlijke beleving. Heeft u door uw afrastering het gevoel dat u in een kist woont? Dan bieden leibomen voor een kleine tuin de oplossing.

Leibomen assortiment »

Bomen met een ronde kroon

Bolbomen zijn perfect voor kleine tuinen en vereisen ook nog eens weinig onderhoud. Bomen met een ronde kroon hoeven alleen gesnoeid te worden om hun vorm te behouden. 1 keer per jaar snoeien is al voldoende. Bladhoudende soorten mogen niet gesnoeid worden in de vorstperiode, bladverliezende bomen mogen wel gesnoeid worden in de winter. Bolbomen zijn erg hard en ziektebestendig.

Bolbomen assortiment »

Zuilvormige bomen

Een zuilvormige boom is en blijft smal wat hem perfect maakt voor een kleine tuin. Het mooie smalle silhouet van een zuilvormige boom voegt hoogtewerking toe aan uw tuin. Zuilvormige bomen zijn goed te snoeien. Verwijder altijd dode takken uit het midden van de boom om zo de boom gezond en luchtig te houden.

Zuilbomen assortiment »

Hoogtewerking in uw tuin

Door hoge smalle bomen in uw tuin te planten, geeft u uw tuin een plafond en creëert u meer privacy. Hoge bomen zorgen voor schaduw, temperen hitte en breken de wind. Ook bieden bomen plaats aan insecten en vogels en maken van uw tuin een natuurlijke beleving. Heeft u door uw afrastering het gevoel dat u in een kist woont? Dan bieden hoge bomen voor een kleine tuin de oplossing.

Bomen voor kleine tuin uit onze eigen NAK gekeurde kwekerij

Het grootste gedeelte van onze leibomen komen uit onze eigen boomkwekerij. Hierdoor kunnen wij een vers en gezond product garanderen! U kunt bij ons vol vertrouwen leibomen online kopen.

Op zaterdag zijn wij open voor particuliere verkoop op de kwekerij. U kunt dan zelf uw bomen uitkiezen en eventueel gelijk meenemen.