Snelgroeiende bomen online kopen

Snelgroeiende bomen online kopen? Bent u op zoek naar snelgroeiende bomen omdat uw tuin een kale vlakte is? Bomen zijn een belangrijke bestanddeel van uw tuin. Daarom is het kiezen van een goede boom erg belangrijk. Wilt u snel resultaat? Bekijk dan onze snelgroeiende bomen.

Snelgroeiende catalpa en de els

Twee snelgroeiende soorten zijn de (bol)catalpa en de els.

Alnus glutinosa, gewone els

Het blad van de Alnus glutinosa wordt tot ongeveer 10 cm groot en is eirond van vorm met een afgeronde top. De knoppen zijn grijsviolet van kleur en het jonge blad voelen kleverig aan. (glutinosa betekend kleverig). Er verschijnen in september elzenproppen aan de boom en deze blijven lang aan de boom hangen. De els is een snelgroeiende boom. U kunt de Alnus glutinosa in onze webshop vinden.

Bolcatalpa, trompetboom

De bolcatalpa is een mooie bolboom met en groot helder groen blad. Deze boom word ook wel de trompetboom genoemd en groeit erg snel. Om de snelle groei enigszins in de hand te houden moet u de boom minimaal één keer per jaar snoeien. U kunt de bolcatalpa in onze webshop vinden en zo uw snelgroeiende bomen online kopen!

Boom te groot geworden voor uw tuin?

Snoei jaarlijks uw bomen bij wanneer u gehecht bent aan de vorm en de grootte van de boom. Als de boom te groot is geworden kunt u de boom alleen nog kappen en herplanten. Vervang uw te groot geworden bomen met bomen uit onze webshop van onze NAK kwekerij.

Snelgroeiende bomen online kopen uit onze eigen NAK gekeurde kwekerij

Het grootste gedeelte van onze snelgroeiende bomen komen uit onze eigen kwekerij. Hierdoor kunnen wij een vers en gezond product garanderen! U kunt bij ons vol vertrouwen snelgroeiende bomen online kopen.

Op zaterdag zijn wij open voor particuliere verkoop op de kwekerij. U kunt dan zelf uw bomen uitkiezen en eventueel gelijk meenemen.