VERFIJN UW KEUZE

Stamhoogte

Jonge fruitbomen 

Wilt u fruit uit eigen tuin? Vinkbomen levert prachtige jonge fruitbomen uit eigen kwekerij. Deze fruitbomen zijn een echte aanwinst voor uw tuin. Doordat de bomen erg oud kunnen worden, geniet u jarenlang van vers fruit uit eigen tuin. Vinkbomen verkoopt de Conference perenboom en de Gieser Wildeman

Meer over Jonge fruitbomen
Toont 1 - 3 van de 3 items

Onderhoud van de jonge fruitboom

Velen weten niet dat een jonge fruitboom anders gesnoeid moet worden dan een oude fruitboom. Een jonge fruitboom heeft maar één tak nodig. De andere takken kunt u wat buigen en doorgeleid. Deze takken kunnen vastgemaakt worden aan de stam of paaltjes in de grond. Hierdoor wordt er evenwicht gecreëerd. Dit is voor de balans tussen groei en vruchtzetting van een jonge fruitboom namelijk erg belangrijk. 

Aanplantservice

Vinkbomen biedt ook de aanplantservice als dienst aan. Deze dienst houdt in dat wij uw fruitbomen bij u in de tuin kunnen plaatsen tegen een vergoeding. Eveneens worden de boompalen in de grond geplaatst. Ook verbinden wij de bomen door. U moet enkel ervoor zorgen dat de plantplaats vrij is van straatwerk, grind, gras, oude beplanting, oude wortels etc.

Service van Vinkbomen

Vinkbomen levert altijd de beste service. Wilt u meer persoonlijk en deskundig advies? Neem dan contact met ons op via het contactformulier.