Ulmus hollandica Wredei, goudiep
Aanbieding! Ulmus hollandica Wredei, goudiep Bekijk groter

Ulmus hollandica Wredei, goudiep

De goudiep is een bekende zuilboom met goudgeel blad. De boom groeit op jonge leeftijd al in een zuilvorm. Naarmate de boom ouder wordt, zal de kroon wat meer rond worden. Het blad van deze boom is eirond en ruw.

Meer details

  • Langzaam groeiende boom
  • Mooie gele bladeren
  • Makkelijk in onderhoud
  • Snelle levering
  • Scherpe prijzen
  • Lage bezorgkosten
  • maat 10-12 cm

€ 85

Op vooraad
Binnenkort verwacht
Niet op voorraad

Of

De goudiep

De goudiep is zeer goed te herkennen aan zijn kleur. Het blad van de goudiep is goudgeel van kleur. De vorm van het blad is eivormig en ruw. De goudiep is een smalle zuilvormige boom. Naarmate hij ouder wordt, kunnen de takken zwaarder worden en wat naar buiten gaan hangen. Dit is te voorkomen door de boom bij te houden met snoeien, waardoor er ieder jaar weer jong hout aan komt. Doordat de boom geen snelle groeier is, kan hij makkelijk bijgehouden worden met snoeien.

Het snoeien van de goudiep

De goudiep kan in de wintermaanden gesnoeid worden. Door te snoeien kan de boom mooi in vorm gehouden worden. In de wintermaanden als het blad eraf is, kan hij helemaal teruggesnoeid worden tot bijna op de stam. In de zomermaanden kunt u alleen wat topjes snoeien als het nodig is om de boom in vorm te houden.

Levering van de goudiep

De goudiep bestelt u makkelijk online bij Vinkbomen! Wij geven altijd garantie op onze bomen en zo zorgen wij voor de beste service. Wij leveren door heel Nederland en België!

Bestel nu gemakkelijk uw goudiep bij Vinkbomen.nl!

Latijnse naam Nee
Bloeikleur Paars, Rood, Bruin
Voorkeur grondsoort Alle grondsoorten
Bladkleur zomer Groen
Bladkleur herfst Geel
Standplaats Zon, Halfschaduw
Bladhoudend Nee
Groenblijvend Nee