Portugese laurier, Prunus Lusitanica Angustifolia
Aanbieding! portugese-laurier-prunus-lusitanica-angustifolia-bladhouden-haaglanten Bekijk groter

Portugese laurier, Prunus Lusitanica Angustifolia

De Prunus Lusitanica Angustifolia, de Portugese laurier, is een prachtige haagplant. Deze groenblijvende haagplant is erg geschikt voor een tuinafscheiding. Deze makkelijke haagplant is goed bij te houden. Deze planten leveren wij nu uit pot.

Meer details

  • Prachtige bomen
  • Beste kwaliteit
  • Snelle levering
  • Persoonlijk advies
  • Grote voorraad
  • 40-60 cm hoog in pot
  • 60-80 cm hoog in pot
  • 80-100 cm hoog in pot
  • 100-125 cm hoog in pot

€ 5,50

Op vooraad
Binnenkort verwacht
Niet op voorraad

Of

De Prunus Lusitanica Angustifolia

De Portugese Laurierhaag is voor elke tuin geschikt. Het is een prachtige groenblijvende boom. De boom zijn klein en donkergroen van kleur. Deze boom staat het liefste in de zon of halfschaduw. In mei krijgt de boom witte bloemen. Daarnaast komen er rode vruchten aan de boom te hangen in het najaar. Deze rode vruchten verkleuren later naar zwart. 

Onderhoud van de Prunus Lusitanica Angustifolia

De Portugese Laurierhaag stelt weinig eisen aan de bodem. De boom heeft echter wel het liefst een goed doorlatende bodem. Deze boom is verder gemakkelijk te snoeien. U zal de boom na de bloei even moeten bijsnoeien om de boom mooi in vorm te houden. Het is af te raden om het snoeien in de volle zon te doen. De ingesnoeide takken kunnen dan namelijk inbranden. Daarnaast kunt u de boom het beste snoeien met een snoeischaar. Het snoeien met een heggenschaar is af te raden. De bladeren worden dan namelijk doorgeknipt, waardoor er ingedroogde randen te zien zullen zijn. 

Levering van de Prunus Lusitanica Angustifolia

U bestelt uw Portugese Laurierhaag makkelijk online. verder kunt u ook nog kiezen voor een aanplantservice! De bomen worden thuisbezorgd, maar deze kunnen ook opgehaald worden op onze kwekerij in Ingen. 

Advies van Vinkbomen

Op zoek naar nog meer persoonlijk en deskundig advies? Neem dan contact met ons op via het contactformulier. Bestel deze prachtige Portugese laurierhaag nu op Vinkbomen.nl!

Latijnse naam Nee
Bloeikleur Wit
Voorkeur grondsoort Alle grondsoorten
Bladkleur zomer Groen
Bladkleur herfst Groen
Standplaats Zon, Halfschaduw
Groenblijvend Ja