Portugese laurier, Prunus Lusitanica Angustifolia
Aanbieding! portugese-laurier-prunus-lusitanica-angustifolia-bladhouden-haaglanten Bekijk groter

Portugese laurier, Prunus Lusitanica Angustifolia

Deze groenblijvende haagplant is erg geschikt voor een tuinafscheiding. Deze makkelijke haagplant is goed bij te houden. 

Deze planten leveren wij nu uit pot .

Meer details

  • Prachtige bomen
  • Beste kwaliteit
  • Snelle levering
  • Persoonlijk advies
  • Grote voorraad
  • 100-125 cm hoog

€ 23,52

-4%

€ 24,50

Of
hou mij op de hoogte
bevesting

De Portugese Laurierhaag

De Portugese Laurierhaag is voor elke tuin geschikt. Het is een prachtige groenblijvende boom. De boom zijn klein en donkergroen van kleur. Deze boom staat het liefste in de zon of halfschaduw. In mei krijgt de boom witte bloemen. Daarnaast komen er rode vruchten aan de boom te hangen in het najaar. Deze rode vruchten verkleuren later naar zwart. 

Onderhoud van de Portugese Laurierhaag

De Portugese Laurierhaag stelt weinig eisen aan de bodem. De boom heeft echter wel het liefst een goed doorlatende bodem. Deze boom is verder gemakkelijk te snoeien. U zal de boom na de bloei even moeten bijsnoeien om de boom mooi in vorm te houden. Het is af te raden om het snoeien in de volle zon te doen. De ingesnoeide takken kunnen dan namelijk inbranden. Daarnaast kunt u de boom het beste snoeien met een snoeischaar. Het snoeien met een heggenschaar is af te raden. De bladeren worden dan namelijk doorgeknipt, waardoor er ingedroogde randen te zien zullen zijn. 

Levering van de Portugese Laurierhaag

U bestelt uw Portugese Laurierhaag makkelijk online. verder kunt u ook nog kiezen voor een aanplantservice! De bomen worden thuisbezorgd, maar deze kunnen ook opgehaald worden op onze kwekerij in Ingen. 

Bestel nu op Vinkbomen.nl!

Latijnse naam Nee
Bloeikleur Nee
Bladkleur zomer Wit
Bladkleur herfst Alle grondsoorten
Standplaats Groen
Bladhoudend Groen
Groenblijvend Zon, Halfschaduw