Online bomen webshop Vinkbomen.nl

De online bomen webshop van Vinkbomen.nl verkoopt een groot assortiment tuin bomen en planten voor alle soorten en maten tuinen. Bij ons kunt u:

  • Leibomen online kopen
  • Bomen voor kleine tuinen kopen
  • Bomen voor in de tuin kopen
  • Snelgroeiende bomen online kopen
  • Bladhoudende bomen kopen
  • Haagplanten online kopen
  • Groenblijvende bomen kopen
  • Beukenhagen online kopen

Al ruim 12 jaar de boomkwekerij in Gelderland

Wij leveren een groot assortiment aan bomen. Het grootste gedeelte van ons aanbod aan bomen kweken wij zelf op onze eigen kwekerij. Kijk rustig rond op onze website naar ons aanbod.

Mocht u niet kunnen vinden wat u zoekt vraag het ons. Wij hebben ook een groot netwerk aan leveranciers zodat we u alsnog kunnen helpen. Regelmatig breiden wij ons assortiment uit met nieuwe planten, bomen, of aanplantbenodigdheden. Houd hiervoor onze site goed in de gaten.

Wij leveren de bomen thuis af, en als u wilt kunnen wij ze ook nog netjes voor u planten met onze aanplantservice. Vraag hiervoor eerst een offerte aan.

Om bomen bij ons te bestellen kunt u eerst een offerte aanvragen of gebruik maken van de winkelwagen. Wij maken dan voor u een passende offerte die voldoet aan uw wensen.

Bomen uit onze eigen NAK gekeurde kwekerij

Het grootste gedeelte van onze bomen komen uit onze eigen kwekerij. Hierdoor kunnen wij een vers en gezond product garanderen! U kunt bij ons vol vertrouwen bomen online kopen.

Op zaterdag zijn wij open voor particuliere verkoop op de kwekerij. U kunt dan zelf uw bomen uitkiezen en eventueel gelijk meenemen.

Bezorgkosten

De bezorgkosten hieronder zijn een indicatie. Afhankelijk van de grootte van de bestelling kunnen wij hier vanaf wijken.

 Bezorgkosten
5 kilometer rond Ingen vanaf €100,- GRATIS
Gelderland, Utrecht en Brabant €40,-
Noord en Zuid Holland €45,-
Drenthe, Overijssel en Flevoland €65,-
Zeeland, Limburg, Friesland en Groningen €95,-

Afstanden die verder zijn dan 150 km op aanvraag.