Leibomen 

Leibomen kopen? Wij hebben een grote voorraad frisse en gezonde leibomen voor u klaar staan in onze eigen boomkwekerij. Mooie en goedkope leibomen. De meest populaire leibomen zijn de Leilinde (Koningslinde), Leiplataan en de Leibeuk. Wilt u een leifruit als leiboom kopen? Hier hebben wij ook prachtige soorten van. Alle bomen kunt u online bestellen of reserveren, zelfs met aanplantservice! Leibomen zijn razend populair omdat ze weinig ruimte innemen en een mooie afscheiding vormen van uw tuin. De bomen bieden schaduw en beschutting. Ook is het een vaak gekozen boomsoort om voor het huis te planten om inkijk weg te nemen. De leiboom is dus een zeer praktische boom en u kunt uit vele soorten leibomen kiezen.

Meer over Leibomen
Toont 19 - 26 van de 26 items
per pagina

Leiboom: gevormde en geleide bomen

Leibomen zijn vormbomen die al op jonge leeftijd geleid en gevormd worden om vanaf de stam met behulp van een leirek het gewenste model te krijgen. Wij doen dit in onze eigen boomkwekerij en bieden 1-jarige leibomen en meerjarig voorgeleide leibomen. Het leiden van deze sierlijke bomen doen wij vanaf verschillende stamhoogtes. Stamhoogtes van 150 cm, 160 cm, 180 cm en 200 cm bijvoorbeeld.

Leiboom soorten

Wij verkopen allerlei soort leibomen. 

Wilt u een natuurlijke, groene afscheiding in uw tuin? Bekijk dan een van onze populairste bomen, de leilinde.

Geniet u van bomen met rode bladeren in de herfst? En wilt u dit ook in uw eigen tuin? Koop dan de amberboom.

Zoekt u een boom voor kleine tuin? Overweeg dan de leibeuk. Deze boom groeit namelijk langzaam.

Wilt u een mooie, groenblijvende boom? Dan is een leilaurier perfect. Hierdoor heeft u het hele jaar een groen element in uw tuin.

Wilt u een geleide fruitboom? Bekijk onze populaire lei sierpeer.

Leiboom snoeien en planten

Wanneer kunt u het beste leibomen planten? De beste periode is het najaar, vanaf oktober. Dan koopt u de leiboom met kluit direct uit de volle grond. De plantperiode voor de bomen met kluit loopt door tot april.

Wilt u de leiboom in de zomer planten? Dat kan ook. Dan leveren wij ze in pot. Leibomen kunt u het gehele jaar door planten.

Wilt u de leiboom snoeien? Snoei of scheer de zijscheuten van de boom netjes om deze in model te houden. Leibomen snoeien doet u meestal in de winter, afhankelijk van het soort leiboom.

Lees hier meer over leibomen planten en snoeien.

Leiboom kopen en bestellen

De leiboom, in kleine of grote aantallen, kunt u online kopen en bestellen, hier in de webshop van onze boomkwekerij. Wilt u een van onze leibomen kopen? Kies bij het online bestellen voor thuisbezorgen of afhalen.

Leiboom kopen? Kies voor boomkwekerij Vinkbomen. Wij bieden topkwaliteit bomen uit eigen kwekerij én goede service.