Ons team

Welkom bij Vinkbomen! Om u de beste kwaliteit bomen aan te kunnen bieden zijn wij elke dag bezig met… Dit kan niet zonder een geweldig team. Lees hieronder hoe ieder zich inzet voor een goede service van Vinkbomen.

 

Joey Vink

Eigenaar en allround medewerker. Joey verstaat het vak boomkweken. Hij is de oprichter van Vinkbomen. Joey ontfermt zich over de verzorging van de bomen, de verkoop van de bomen en de planning van het leveren. U kunt hem dus overal tegenkomen!

Sanne van Eldik

Sanne verzorgt de administratie van Vinkbomen. Zij zorgt er onder andere voor dat de facturen bij de klanten aankomen en dat de betalingen verwerkt worden. Ook houdt zij zich bezig met de marketing van de webshop. Sanne is hierbij bezig met het schrijven van productinformatie en blogs op de website.

Thomas

Thomas loopt sinds zijn 16e al in de kwekerij. Hem vind je het liefst in de kroon van de bomen. Verder zorgt Thomas het gehele jaar ervoor dat alles netjes gesnoeid is. Ook is hij druk bezig met rooien en planten. Een echte vakman in hart en nieren!

Bastiaan

Bastiaan is de eigenaar van Bastiaan Briene Transport. Hij is opgegroeid in het groen en heeft zijn plek gevonden in het bezorgen van bestellingen. Bastiaan vindt het belangrijk dat uw boom zo spoedig mogelijk bezorgd wordt. Hij doet dit door het transport efficiënt te plannen.

Melvin

Melvin is medewerker bezorger van Bastiaan Briene Transport. Hij is van `s ochtends tot `s avonds op pad en altijd in voor een gezellig praatje.

 

Op zoek naar medewerkers!

Hou jij van buiten werken en ben je niet bang voor vieze handen? Dan zijn wij op zoek naar jou! Vinkbomen is op zoek naar een allround boomkwekerij medewerker. Ervaring of een diploma is niet vereist, want wij vinden het belangrijker dat je gemotiveerd en enthousiast bent. Je werkt zowel in teamverband als zelfstandig.

Welke werkzaamheden ga je verrichten?

  •         Orders verwerken
  •         Bomen mooi in vorm snoeien
  •         Bestellingen klaarmaken
  •         Leibomen uitleiden op een rek
  •         De verdere verzorging en onderhoud van bomen

Wat bieden wij?

  •         Een gezellig team
  •         Een goed salaris

Mogen wij jou alles leren over bomen? Neem dan contact met ons op via info@vinkbomen.nl