Onze medewerkers

Welkom bij Vinkbomen. Hieronder ziet u wie u bij ons tegen kunt komen op de boomkwekerij. 

Joey Vink

Eigenaar en allround medewerker. Joey verstaat het vak boomkweken. Hij is de oprichter van Vinkbomen. Joey ontfermt zich over de verzorging van de bomen, de verkoop van de bomen en de planning van het leveren. U kunt hem dus overal tegenkomen!

Sanne van Eldik

Sanne verzorgt de administratie van Vinkbomen. Zij zorgt er onder andere voor dat de facturen bij de klanten aankomen en dat de betalingen verwerkt worden. Ook houdt zij zich bezig met de marketing van de webshop. Sanne is bezig met het schrijven van productinformatie en blogs op de website.

Bastiaan

Bastiaan is medewerker bezorgen. Hij zorgt ervoor dat de bomen netjes bij u thuis worden geleverd.

Stefan

Stefan is medewerker bezorgen. Hij zorgt ervoor dat de bomen netjes bij u thuis worden geleverd. 

Melvin

Melvin is medewerker bezorgen. Hij zorgt ervoor dat de bomen netjes bij u thuis worden geleverd.in


Vinkbomen is sinds 2005 een boomkwekerij. Wij hebben een groot assortiment aan leibomen, laanbomen en sierbomen, die we groeien op eigen bodem. Elk jaar planten we 4000 nieuwe bomen en hebben daarbij ook nog eens 1000 bomen in container- of pot staan. Wij planten jonge bomen die soms wel 10 jaar bij ons op de kwekerij groeien voor we ze verkopen.

Door een toenemende vraag naar mooie lei- en sierbomen, zijn we in 2012 begonnen met het verkopen aan de particulier. Onze afzet gaat grotendeels naar de particulier, hoveniers, tuincentrums en handelaren.

Voordelen van kopen bij Vinkbomen

Wij bezorgen onze bomen voornamelijk in eigen beheer. Hierdoor kunnen we de bezorgkosten zo laag mogelijk houden. Tijdens het bezorgen kunnen wij u advies geven over het planten en verzorgen van de bomen. Zo komt u niet voor een verassing te staan. Heeft u zelf nog vragen? We beantwoorden deze graag voor u.

Wilt u zelf uw bomen uitkiezen? We zien u graag op onze kwekerij! Op zaterdag zijn we standaard open. U kunt dan langskomen om onze bomen te bekijken, kopen of afhalen. Wilt u meer weten over de bomen die groeien in onze kwekerij? Onze kwekers laten u graag de bomen zien die op onze kwekerij groeien. Tijdens een rondleiding zullen ze de verschillen per boom aan u uitleggen. Zo weet u zeker dat u de juist boom mee naar huis neemt.